弗拉基米尔·泽连斯基总统对在他们的城市中抵抗入侵者的乌克兰人表示钦佩

弗拉基米尔·泽连斯基总统对在他们的城市中抵抗入侵者的乌克兰人表示钦佩

== 乌克兰 俄罗斯 战争 ==

据乌克兰国家通讯社报道,总统在视频信息中发表演说。
«在侵略者设法通过和占领的地方,乌克兰人民正在抵抗。不幸的是,侵略者目前通过了,但绝不会长久。我钦佩每一位抗争的乌克兰男人和女人。我钦佩所有拿起国旗并向俄罗斯军队展示,宣告他们终将失败的人。他们肯定会失败,无法战胜那些手中没有武器和军事装备的人,那些拒绝从侵略者手中拿任何东西的人。他们很难,多么危险,但他们不会失去尊严,而且永远不会失去。» 泽连斯基说道。

据报道,赫尔松市中心正在举行亲乌克兰集会,人们沿着中央大街排成一列,呼啸着对经过的敌人战车发出嘘声。行动一开始,入侵者就向空中开火示警,但赫尔松居民并未散去。

2月24日,俄罗斯总统普京宣布开始入侵乌克兰。俄罗斯军队正在炮击和摧毁关键基础设施,使用火炮、多管火箭发射器和弹道导弹对乌克兰城镇和村庄进行大规模炮击。

资料来源:Ukrinform

Зеленський висловив захоплення українцями, які чинять опір загарбникам

Президент Володимир Зеленський висловив захоплення українцями, які у своїх містах чинять опір загарбникам.
Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Український народ чинить спротив і там, де окупантам вдалося пройти, на жаль, але ненадовго пройти. Я захоплююся кожним українцем, кожною українкою, які протестують. Який бере національний прапор і показує російським військовим, що вони програють, програють обов’язково, бо неможливо виграти в людей, які без зброї в руках зупиняють військову техніку, які відмовляються брати що завгодно із рук окупантів, яким складно, яким небезпечно, але вони не втрачають слово «гідність». І ніколи не втратять», — сказав Зеленський.

Як повідомлялося, у центрі Херсона проходить проукраїнський мітинг, люди йдуть колоною центральним проспектом, засвистуючи ворожу техніку, що проїжджає ним. На початку акції загарбники відкривали попереджувальну стрільбу в повітря, але херсонці не розійшлися.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Источник: Укрінформ

Подписывайтесь на наш телеграм-канал. Инсайды о Китае — без лицемерия и пропаганды.

Оставить комментарий

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *