俄军人员和物资基本耗尽了,而我们的任务是不让敌人缓过来,让敌人连苟延残喘的机会都没有!

俄军人员和物资基本耗尽了,而我们的任务是不让敌人缓过来,让敌人连苟延残喘的机会都没有!

== 乌克兰 俄罗斯 战争 ==

据乌克兰国家通讯社报道,以上言论为乌克兰国防部副部长安娜·玛丽尔发表。
安娜·玛丽尔称:来源于不同渠道的信息都告诉我们,俄军竭尽全力在此时此地攻击我们。诚实地说,大家都以为俄军前进是多么的了不起,但实际上俄军队伍里贪污腐败的情况积习已久,现在这种情况更加凸显。他们全力攻击基辅,这说明他们原本的计划是想赢得一场闪电战。快速占领乌克兰的第一步,就是占领乌克兰首都——基辅。就敌军而言,出乎意料的是我们顽强的抵抗。这种抵抗力,就是我们救国的生命力。

据安娜所言,俄军物资耗尽指日可待,俄侵略军伤亡人数众多,至少有超过一万军人丧命于此。

乌克兰人的猛烈顽强的抵抗使得俄军惊慌失措,我们当务之急是切断俄军补给线,不让俄军补充军队所需物资。

资料来源:Ukrinform

Потрібно не дати ворогу поповнювати свої ресурси, щоб він виснажився — Міноборони

Ресурси ворога вже вичерпуються, і потрібно не дати йому ці ресурси поповнювати, щоб він виснажився остаточно.
Про це сказала заступник міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З різних джерел, дійсно, йдеться про те, що російська армія кинула максимально свій ресурс сюди. Будьмо відвертими, попри те, що це велика армія, якісь передові місця в світі має, процес розпаду, корупції в тій армії процвітав. Тому це буде дуже сильно даватися взнаки. Але те, що кинутий найбільший ресурс, свідчить лише про одне — про те, що був план термінового захоплення України, і насамперед Києва. І основний прорахунок ворога — це наш потужний опір, і це власне те, що рятує нашу країну», — сказала Маляр.

Вона зазначила, що ресурси ворога вичерпуються, втрати загарбників «шалені» — понад 10 тис. особового складу російських військ знищено.

За її словами, ворог не сподівався на таку реакцію України, тому зараз виснажений, і треба не допускати поповнення його ресурсів.

«Знищувати пальне, те, що ворог підвозить, знищувати продовольство, це тилова частина стоїть або їде за бойовою колоною. Це дуже важливо — не дати ворогу поповнити свої ресурси, щоб він виснажився остаточно», — наголосила Маляр.

Источник: Укрінформ

Подписывайтесь на наш телеграм-канал. Инсайды о Китае — без лицемерия и пропаганды.

Оставить комментарий

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *